1f8f6c2b-c1ac-4de4-9e01-bada1860c426.jpg

SOURCE
HEALING

Verbinden, loslaten, herstellen

Door Mathieu Iking. Mathieu woont en werkt als healer op Ibiza, eens in de zoveel tijd doet hij Nederland aan en strijkt dan onder meer in ons mooie centrum neer.  Zijn sessies zijn een mooie gelegenheid om angst, stress, pijn en emoties te transformeren en je immuunsysteem een krachtige boost te geven!

Hou deze pagina in de gaten om te lezen wanneer Mathieu de Source Healing weer komt geven. 

Dit kun je doen door je aan te melden voor onze Agenda App, waar we alle evenementen aankondigen. Klik hiervoor op deze link.

De Source Healing biedt je de gelegenheid met 2 healing sessies even diep te duiken en los te laten wat niet meer dient. De groep sessies duren ongeveer 45 minuten en daarna is er gelegenheid tot delen en een pauze om weer even goed te gronden. De healing sessies zijn geen meditatie dus je hoeft niets te ´doen´. Je hoeft alleen maar te gaan liggen, te ontspannen en te ontvangen. Tijdens de sessie komen de helende frequencies beschikbaar en zul je ontvangen wat je op dat moment nodig hebt. De healing werkt daarna nog enkele dagen door.

Source Healing werkt met een breed scala aan verschillende helende frequenties. Ze komen rechtstreeks van de Bron en werken via het hart. Het biedt genezing maar ook 'tuning', omdat het het lichaam in een hogere vibratie brengt en het zelfhelend vermogen activeert. Welke frequenties er doorkomen hangt af van jouw behoefte op dat moment, dus elke sessie zal anders zijn. Genezing kan plaatsvinden op elk niveau: lichaam, geest en ziel. En de frequenties werken nog een aantal door dagen na de sessie. Het is effectief tegen oa pijn, stress, emotionele problemen maar kan ook inzichten bieden. Het werkt in persoon en op afstand.

Het zal je helpen om je opnieuw te verbinden met je essentie, loslaten wat je niet meer dient en de balans herstellen.

Enkele ervaringen:


- Pijnverlichting
- Stressreductie
- Hartopening
- 3e oog activatie
- Je meer wakker en energiek voelen
- Verbinding met de ware essentie
- Oude programma's loslaten
- Doel vinden in het leven
- Ontwaken van talenten
- Versterken helende krachten
- Diepe ontspanning
- Grounding & Blissful
- Genezing trauma
- Downloaden van inzichten

Wanneer

Zodra Mathieu weer in Nederland is wordt de datum op de site geplaatst. 

  • Ervaring is niet nodig

  • De ruimte is volledig c-proof

  • Je neemt mee: matje, kussentje, deken

  • Begeleiding door Mathieu Iking

Kosten

€ 55,-

Aanmelden

Aanmelden doe je via:  sourcehealingibiza@gmail.com of 
+34 608 658 145 (whatsApp)

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF