top of page
240664395_4561779173904671_4955146897328575144_n.jpeg

SHAMAN ENERGY
TRANSFORMATION
WEEKEND 

Reis naar binnen en transformeer

Vrijdag 7 januari t/m zondag 9 januari 2022 waren Tom en Petra in ons centrum voor een prachtig Shamantic Energy Weekend. En het was een fantastisch weekend! Hou de website in de gaten voor nieuwe data! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn Tom en Petra van Shaman Energy en woonachtig op het mooie Ibiza waar wij prachtige ceremonies en sessies geven volgens de Sjamanistische traditie. Onze sjamanistische reis begon zo'n 10 jaar geleden. We hebben hierin een verscheidenheid aan trainingen en cursussen gevolgd voor bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en inmiddels onze eigen werkwijze in ontwikkeld die wij sinds 4 jaar gebruiken in onze mooie ceremonies en privesessies.

 

Vrijdagavond 7 januari 2022. van 19.00 -21.00 - DRUMCEREMONIE

Deze bijzondere drumceremonie nemen we je mee op een reis naar binnen.
We starten de ceremonie met het zetten van een intentie op het altaar (kleine krachtplaats) en maken een hartsverbindingscirkel . Dan nemen we je, onder begeleiding van onze drums, mee op een reis naar binnen. Tijdens de drumceremonie krijgt iedere deelnemer een moment van persoonlijke aandacht. Na het drummen zingt Petra een mantra als persoonlijke blessing voor elke deelnemer. We sluiten de ceremonie met een deelronde over de opgedane ervaring/beleving onder het genot van een hapje en drankje.
Jouw investering 40,00

Zaterdag 8 januari 2022. 10.00 - 13.00 uur - KAMBOCEREMONIE (VOL)

Kambo is de secretie(afscheiding vd huid) van de grote groene boomkikker uit het Amazone gebied.
Kambo ontgift het lichaam en is een natuurlijke manier om het immuunsysteem te versterken. Het is de sterkste antibiotica die in de natuur te vinden is. Op mentaal niveau wordt je geest meer gefocust en stil. Het geeft een verhoogde weerstand tegen stress. Kambo kan je op emotioneel en spiritueel niveau laten zien wat je niet meer nodig hebt en los mag laten.

Naar gelang de voorgeschiedenis, lichaamsbouw en problematiek van de deelnemer worden met een brandstokje een variabel aantal kleine brandpuntjes gemaakt op de huid waarna de deelnemer 1,5 liter water drinkt. De kambodots worden na het drinken aangebracht op de gezette wondjes zodat het opgenomen wordt via de huid. Het gevolg is dat het uitscheidingssysteem van het lichaam wordt geactiveerd en er een diepe detox plaatsvindt. Dit gebeurd meestal door "purchen" (overgeven) maar men kan ook gaan zweten of diarree krijgen. Dit detoxproces duurt ongeveer 30 minuten waarna de dots worden verwijderd en er een gevoel van algehele rust en tevredenheid optreedt.

Waar kan kambo je mee helpen:
Positieve invloed op het maag en darmstelsel en de bloedcirculatie.
Stimuleert het immuunsysteem
Verlaagd de bloeddruk
Verbeterd de weerstand
Positief effect op stress/burnout klachten
Allergieën, angsten, overgangklachten, huidproblemen en verslavingen.

Contra-indicatie
Covid vactinatie (eventueel na overleg wel mogelijk)
Hartproblemen
Lage bloeddruk
Beroerte en andere hersenaandoeningen
Ernstige gezondheidsproblemen
Epilepsie
Chemo en bestraling binnen 6 weken
Donororgaan en recente operatie
Zwangerschap of borstvoeding.

We vragen je 2 dagen voorafgaand aan de ceremonie geen alcohol , koffie of drugs te nuttigen.
Avond voor de ceremonie alleen nog water en thee zodat je nuchter aan je sessie kan beginnen. 
Jouw investering 90,00 euro

Zaterdag 8 januari 2022. 15.00 - 17.00 SHAMAN ENERGY ADEMSESSIE

Tijdens het Shamanic Breathwork-proces kun je naar een gelukzalige staat worden gebracht of inzicht krijgen in je eigen blokkades en zo evenzeer in staat zijn om jaren van opgekropte woede, verdriet en frustratie los te laten. Anderen hebben misschien een zeer extatische ervaring; en anderen ervaren een diep gevoel van weten. Het is mogelijk om het volledige scala van menselijkheid tijdens een reis te ervaren. Geen twee Sjamanistische Ademwerkreizen zijn hetzelfde.

Deze krachtige ademwerkmethode inspireert individuen om opnieuw contact te maken met hun eigen innerlijke genezer, en leidt je langs het pad naar het terugwinnen van je authentieke zelf.

Contra-indicaties
Hart en vaatziekten, epilepsie, recente operatie, bloedproppen, ernstige fysieke of psychische gezondheidsproblemen, hyperventilatie of longproblemen.
Jouw investering 55 euro

Zondag 9 januari 2022. 13.00 - 17.00 - AYAHUASCA LIGHT (MICRODOSE)

Ayahuasca wordt wel de drank van de goden genoemd en geeft je toegang tot je hogere bewustzijn en het diepste van je ziel om te voelen en ervaren wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen of oude stukken los te laten die je belemmeren je droomleven te leven.
Dit eeuwenoude medicijn uit de diepe jungle van zuid Amerika helpt je een diepe verbinding te maken met je authentieke jij waar alle antwoorden liggen opgeslagen om door jouw ontdekt te worden.

In deze groepsceremonie nemen we een kleine dosis Ayahuasca om op een dieper niveau ons te verbinden met onszelf en met elkaar. In de groepsdynamiek ontstaat een mooie onderlinge verbinden en ondersteunen we elkaar in het proces.
Ben je nog nooit met moeder Ayahuasca in contact geweest dan is deze 4 uur durende ceremonie een prachtige introductie om haar magische kracht te ervaren.

Ik maak met veel liefde mijn Ayahuasca zelf naar een eeuwen oud recept. In dit 3 dagen durend kookproces gaat al mijn liefde en devotie om jouw te ondersteunen op jouw pad van bewustwording.

Voor deelname aan deze middag adviseren we je smorgens licht te ontbijten en geen koffie, alcohol of drugs te gebruiken 1 dag voor de ceremonie. Medicatie graag even overleggen.
Jouw investering 70,00 euro

 

Deze ceremonies zijn los te boeken of als weekend retreat met de speciale prijs van 225,00 euro

Petra & Tom .jpeg

Wanneer

Nog niet bekend, wil je op de hoogte worden gehouden, stuur ons dan een berichtje. 

  • Ervaring is niet nodig

  • De ruimte is volledig c-proof

  • Je neemt mee: matje, kussentje, deken

  • Begeleiding door Tom en Petra Schilten

Kosten

€ 225,- voor het gehele weekend

Aanmelden

Inhoudelijke vragen of meteen aanmelden doe je rechtstreeks bij Petra Schilten via 06-24-221966.

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF 

bottom of page