zac-durant-_6HzPU9Hyfg-unsplash.jpg

Love, Life, Laughter
1 Day Retrait

Diepgaande innerlijke healing

Dieper

Een wekelijkse les of zelfs een workshop van 2 of 3 uur… Het vliegt meestal voorbij. Door een hele dag samen door te brengen kunnen we dieper gaan. Dat wil zeggen, we kunnen dan meer licht laten schijnen, en meer bewustzijn, heling en transformatie creëren.

 

Wat gaan we doen?

Sharing

Verbinding

Actieve en Stilte Meditatie

Ademwerk

Klankbad

Lachen en Huilen!

 

Ook gaan we samen lunchen, iedereen neemt iets gezonds en lekkers mee, om te delen met elkaar.

Thema

Ieder heeft zo zijn of haar eigen thema’s die op dit moment (of al heel lang) spelen in je leven. Dit neem je mee in je sessies.

 

Bevrijding

LLL is erop gericht je bevroren vastzittende energie te bevrijden. Je Prana/Qi, dwz je levensenergie, te activeren en te laten stromen. Soms zit er wat vast in het denken, soms in het fysieke lichaam en soms is het een emotie die vastzit.

Door te glimlachen naar je afkeuring en onderdrukking gaat de energie weer stromen. Alles mag er zijn, jij mag er helemaal zijn, met al je mooie en positieve kanten en ook met je 'mindere' kanten.

 

Acceptatie en Liefde

Je komt als vanzelf tot totale zelf acceptatie en onvoorwaardelijke totale liefde voor jezelf en de wereld om je heen.

 

Celebratie

LLL is een ‘celebration’, een vieren van het leven, het vieren van jezelf, je bestaan. Dat wat je eerst veroordeelde, afkeurde, en onderdrukte, heb je getransformeerd naar acceptatie, dankbaarheid en celebratie.

 

Stilte

Er rest je dan alleen nog het lachen om jezelf, om de kosmische grap van het bestaan... Stilte daalt dan vanzelf op je neer...

 

Begeleiding

Jouw begeleiders zijn Ilanit en Nistal. Ilanit is als jong meisje opgegroeid in verschillende Osho communes. Zij werd omringd door spiritualiteit en meditatie. Ze heeft haar eigen helingproces dmv klank doorlopen en begeleidt nu samen met Nistal Sound & Adem workshops.

 

Nistal heeft 30 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet.

Wanneer

  • Zaterdag 9 juli 10:00 – 17:00 uur

Kosten

€ 75,-

  • Maximaal 17 personen

  • Aanwezig zijn: matjes en dekentjes

  • Eventueel zelf meenemen: kussentje, extra warme kleding

  • De ruimte is volledig c-proof

  • Een ieder neemt iets lekkers en gezonds mee om een gezamelijke lunch van te bereiden en te delen.

Aanmelden

Rechtstreeks met een appje of mail naar:

  • Ilanit de Wilde 06-26-110498 of Nistal ter Veen 06-53817402

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF