Kids Healing
vanaf 4 jaar

Effectief bij onrust, pijn en angst

De afgelopen 3 jaar hebben Mathieu Iking en Daniëlle Hooijmeijer deze sessies regelmatig gegeven en iedere keer is het weer prachtig om te zien hoe de kinderen de healing sessie als fijn ervaren. Ook de dagen en weken na een groep sessie hebben is het effect voor hen en de ouders nog merkbaar.

Tijdens healing sessie liggen de kinderen op een lekker zacht matje met een kussentje en dekentje. Maak je geen zorgen of je kind rustig kan blijven liggen. Onze ervaring is dat zelfs de meest drukke kinderen heerlijk hun plekje vinden en kunnen genieten van de healing sessie.De groepsessies zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De groep sessie duurt ongeveer 30 minuten. De kids hoeven niets te doen, alleen maar lekker te gaan liggen, ontspannen en ontvangen. Tijdens de sessie komen de helende frequenties beschikbaar en zullen ze ontvangen wat ze op dat moment nodig hebben.
Genezing kan plaatsvinden op elk niveau: lichaam, geest en ziel. En de frequenties werken nog een aantal door dagen na de sessie. Het is effectief tegen oa pijn, angst, stress, emotionele problemen maar kan ook inzichten bieden. De healing werkt daarna nog enkele dagen door.

Wanneer

Donderdagmiddag 25 november

16:00 uur - 17:00 uur 

Kosten

 € 17,50 incl drinken en wat lekkers 

Aanmelden

  • Aanmelden doe je rechtstreek bij Daniëlle Hooijmeijer via 0652076362 of via info@viadaan.com

  • Ook voor inhoudelijke vragen bel, mail of app je met Daniëlle 

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF