De helende kracht 
van adem

Laat blokkades los en
ervaar meer levensenergie

De focus

In deze workshop richten we ons op de helende kracht van de adem die plaats vindt op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. De ademtechniek van deze workshop – Bewust Verbonden Ademen – helpt je om blokkades op elk van die niveau’s te doorzien en los te laten. Hoe meer je de levensenergie – opgewekt door de ademtechniek – kunt laten stromen, hoe dieper de (spirituele) heling zal zijn die je ontvangt. Je Natuurlijke Ademhaling herstelt zich en je ware Zelf (Spirit, Ziel) komt tevoorschijn.  Via de Adem komen we eenvoudig in contact met de diepere gevoelens van Liefde, Vrede, Vreugde en Stilte.

 

Ontspanning, Overgave en Extase

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling – ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase! Tijdens deze workshop zul je totaal versteld staan van de helende kracht van je adem! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en Extase ontstaat als vanzelf.

 

Verlichting

Je bevrijdt je van je Negatieve Mentale Massa (zware gedachtes), van alles wat je niet bent… Dit ervaar je letterlijk en figuurlijk als een Verlichting! Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware Zelf nooit weg geweest. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te Zijn… In Stilte, Vrede en Verbondenheid met ‘Al dat is…

 

Klank

In het laatste deel van de workshop wordt je nog dieper in ontspanning gebracht door de klanken van kristallen- en tibetaanse klankschalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je Begeleiders

Nistal ten Veen

Ademtherapeut/Ademcoach (rebirthing), Yoga docent, Meditatie begeleider, Hugging Ambassador, AUM leader, Qigong instructeur, Mindfulness, Starseed. Nistal begon als 16 jarige met meditatie en self-healing. Op zijn 23e koos hij definitief het levenspad van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn.

Sinds 1991 is Osho zijn spiritueel leraar. In die tijd volgde hij een opleiding tot Rebirther/ademtherapeut. In 2004 is hij het sjamanisme in gedoken: de Zweethut ceremonie, Vision Quest, en heeft hij zich opnieuw verbonden met (Moeder) Aarde, Vuur, Water en Lucht. In het werk met paddestoelen en de magische drank Ayahuasca, bij sjamanen in de Amazone en de Andes, ging het Hart nog verder open en leerde hij wat overgave is, aan Al dat is…

 

Ilanit de Wilde

Sound Healer, Yoga docente, Meditatie Begeleidster, Mindfulness, Starseed. Ilanit is opgegroeid met ouders die “sannyasin” werden, (toegewijd aan de Indiase meester Osho) en heeft daardoor haar jeugd in Osho communes gewoond. Daar is ze heel dankbaar voor: “Ik heb zoveel verschillende mensen mogen ontmoeten, zoveel gezien en beleefd, waardoor ik flexibel en tolerant in het leven sta. Ik voel dat ik leef en met beide benen in de wereld sta, in plaats van leef en van de wereld ben.”

​Haar drive is haar passie voor het leven en compassie voor de mensen om zich heen.

A&I-zittend-bewerkt.jpg

Wanneer

  • Zaterdag 22 januari

  • Zaterdag 2 april

 

Tijd

  • 14.00 - 17.00 uur

  • deur open vanaf 13.45

  • Maximaal 17 personen

  • Aanwezig zijn: matjes en dekentjes

  • Eventueel zelf meenemen: kussentje, extra warme kleding

  • De ruimte is volledig c-proof

Kosten

€ 35,-

Aanmelden

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF