top of page
Tibetan Singing Bowls_edited.jpg

Heling
Sound
Journey
 

De Healing Sound Journey is zuiverend, helend en een diepgaande, gelukzalige ervaring

Overgave & Ontspanning

Tijdens een Healing Sound Journey nemen wij je mee op reis, door middel van klanken. Je reist door jouw innerlijke landschap naar ongekende diepten van lichamelijke, mentale en emotionele overgave en ontspanning.

 

Healing veld

Iedere deelnemer brengt zijn eigen energie, thema en affirmatie in, en samen maken we er één geheel van; één groot veld van liefdevolle en helende energie. In deze workshop ligt de nadruk op het klankbad dat je ontvang en de ontspannende en helende werking ervan. De Qigong en verbonden adem zijn ter ondersteuning.

 

Gelukshormonen

We openen ons samenzijn met enkele zachte vloeiende bewegingen uit de Qigong die je Hart en je Adem openen en je lichaam vullen met Zuurstof en Prana; levensenergie. Je lichaam maakt dan natuurlijke ontspannings- en gelukshormonen aan: endorfinen (dopamine en serotonine). Vervolgens ga je lekker relaxed liggen op je matras en leer je de bewust verbonden ademhaling. Een simpele en krachtige helende ademtechniek… Zachte helende golven van levensenergie stromen door je heen… Je geeft je over in vol vertrouwen en je ontvangt de helende harmonische klanken die door je lichaam en ziel vibreren... Je healing sound journey is dan echt begonnen...

 

Creatie en Klank

Er zijn veel scheppingsverhalen waarin wordt beschreven hoe het Universum uit een klank, een vibratie of trilling is ontstaan. In de vedische kosmologie bijvoorbeeld staat de godin Saraswati voor de goddelijke kracht van het Woord. Woorden dragen een betekenis, klank en vibratie in zich. Woorden worden tot manifestaties. Alles heeft een eigen vibratie en alles resoneert met alles. Wij zijn vibrerende wezens in een vibrerend Universum. Jouw bestaan is als een lied dat gezongen wordt, een dans die gedanst wordt.

 

Harmonie

Harmonieuze klanken leiden tot innerlijke harmonie en zelfs tot harmonieuze symmetrische vormen – mandala’s – in water. En we bestaan voor 70% uit water! Klanken kunnen dus leiden tot diepe innerlijke harmonie, heling en transformatie.

 

Instrumenten

Wij spelen op een prachtige collectie kristallen en metalen klankschalen, gongs, een harmonium, shruti-box, indiaanse Navaho fluiten en andere helende instrumenten. We maken natuurlijk ook gebruik van de onze stem, Mantra's en Affirmaties...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je Begeleiders

Nistal ten Veen

Ademtherapeut/Ademcoach (rebirthing), Yoga docent, Meditatie begeleider, Hugging Ambassador, AUM leader, Qigong instructeur, Mindfulness, Starseed. Nistal begon als 16 jarige met meditatie en self-healing. Op zijn 23e koos hij definitief het levenspad van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn.

Sinds 1991 is Osho zijn spiritueel leraar. In die tijd volgde hij een opleiding tot Rebirther/ademtherapeut. In 2004 is hij het sjamanisme in gedoken: de Zweethut ceremonie, Vision Quest, en heeft hij zich opnieuw verbonden met (Moeder) Aarde, Vuur, Water en Lucht. In het werk met paddestoelen en de magische drank Ayahuasca, bij sjamanen in de Amazone en de Andes, ging het Hart nog verder open en leerde hij wat overgave is, aan Al dat is…

 

Ilanit de Wilde

Sound Healer, Yoga docente, Meditatie Begeleidster, Mindfulness, Starseed. Ilanit is opgegroeid met ouders die “sannyasin” werden, (toegewijd aan de Indiase meester Osho) en heeft daardoor haar jeugd in Osho communes gewoond. Daar is ze heel dankbaar voor: “Ik heb zoveel verschillende mensen mogen ontmoeten, zoveel gezien en beleefd, waardoor ik flexibel en tolerant in het leven sta. Ik voel dat ik leef en met beide benen in de wereld sta, in plaats van leef en van de wereld ben.”

​Haar drive is haar passie voor het leven en compassie voor de mensen om zich heen.

A&I-klanschalensamenspelen-2-2- BEWERKT.jpg

Wanneer

  • Zondag 19 december 

  • Zaterdag 5 maart

 

Tijd

  • 14.00 - 16.30 uur

  • deur open vanaf 13.45

  • Maximaal 17 personen

  • Aanwezig zijn: matjes en dekentjes

  • Eventueel zelf meenemen: kussentje, extra warme kleding

  • De ruimte is volledig c-proof

Kosten

€ 30,-

Aanmelden

Rechtstreeks met een appje of mail naar:

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF 

bottom of page