Close up head portrait of young woman ha

Laat je energie 

stromen

met healing

ALLES IS ENERGIE

Alles is energie. En als je energie blokkeert in jouw lijf of in het energieveld om jou heen leidt dat tot fysieke, emotionele en mentale klachten.

 

Healing is energiewerk waarbij dmv handopleggingen energieblokkades worden opgelost waardoor jouw energie weer gaat stromen. Á la reiki, maar dan vele malen krachtiger.

 

Zeker in perioden als deze waarin we uitgedaagd worden, is het dus belangrijk jouw energiesysteem op orde te hebben. Om helemaal in jouw kern te blijven en 'gecentered' te zijn

Zodat jouw energie weer lekker stroomt.

Zodat je weer zelfvertrouwen krijgt.

En je lekker in je vel zit. 

Er wordt gewerkt volgends internationale methode Integrated Energy Therapy, een nieuwetijds hoog frequente healingtechniek, die op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau jouw blokkades aanpakt. Daarnaast wordt er gewerkt aan de herstructurering van jouw 12-strengen DNA, waardoor je als het ware wordt gereset naar wie je altijd al was. 

​Effecten van een IET Healing Sessie;

meer rust, helderheid, energie, terugkomen bij jezelf, bij jouw ware kern.

 

Bijkomend voordeel van het oplossen van jouw energieblokkades is dat jouw intuïtie vele malen groter wordt en er zich een 'weten vanuit het hart' ontwikkelt die jouw leidraad in jouw leven gaat worden. 

  • 90minuten € 110,=

  • 120 minuten incl coaching € 150,=

  • daarna bepalen we of je een traject van minimaal 3 sessies in gaat

  • Begeleiding: Mirjam van Gaalen, gecertificeerd Master Instructor IET Healing

 

  • of telefonisch of per app via 06-55-784780

  • Lees op mijn andere website www.healingcompany.nl álles over de kracht van healing en de magische healingtechniek Integrated Energy Therapy.

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF 

Aanmelden

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.