harten

Connective
Heart
Healing

OPENEN & VERBINDEN
MET JOUW HART

Alles is energie. En als je energie blokkeert in jouw lijf of in het energieveld om jou heen leidt dat tot fysieke, emotionele en mentale klachten. Het daadwerkelijk voelen en connectie maken met jouw hart wordt daarmee lastiger.

 

Tijdens de Connetive Heart Groeps Healing worden  energieblokkades opgelost waardoor jouw energie weer gaat stromen, en openen we jouw hartchakra. Met een geopend hart leef je met meer compassie voor jezelf en de ander. 

Er wordt gewerkt volgens de internationale methode Integrated Energy Therapy, een nieuwetijds hoog frequente healingtechniek, die op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau jouw blokkades aanpakt. Daarnaast wordt er gewerkt aan de herstructurering van jouw 12-strengen DNA, waardoor je als het ware wordt gereset naar wie je altijd al was. 

Wanneer

 

Maandag 7 maart

Tijd

19.45 -22.00 uur (deur open vanaf 19.30)

Jouw bijdrage: 

€ 35,= 

Aanmelden

Aanmelden en betalen doe je door te klikken op de datum van jouw keuze. Je kunt tot 1 week van te voren kosteloos annuleren.

Annuleer je binnen 1 week dan blijft jouw ticket geldig voor de volgende avond. Restitutie is niet mogelijk.

​Effecten van een IET Healing Sessie;

hartopening, meer rust, helderheid, energie, terugkomen bij jezelf, bij jouw ware kern.

 

Bijkomend voordeel van het oplossen van jouw energieblokkades is dat jouw intuïtie vele malen groter wordt en er zich een 'weten vanuit het hart' ontwikkelt die jouw leidraad in jouw leven gaat worden. 

  • Begeleiding: Mirjam van Gaalen, gecertificeerd Master Instructor IET Healing

  • De ruimte is volledig C-proof

  • Meenemen: eigen matje, dekentje en kussentje

  • Lees op mijn andere website www.healingcompany.nl álles over de kracht van healing en de magische healingtechniek Integrated Energy Therapy.

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF