top of page
brown and black butterfly perched on white flower in close up photography during daytime_e

14  stappen naar transformatie

ENERGETISCH TRANSFORMEREN
NAAR PURE LIEFDE

2 daagse IET  ®  7 Stappen naar Transformatie

Tijdens deze krachtige 2-daagse IET ® 7 STEPS TO TRANSFORMATION gaat er heel veel bij jou in gang worden gezet. Zie het als een diepgaand transformatie-traject. Door het hele programma heen zal de Goddelijke Energie van de Engelen via mij als IET ® Master Instructor door jouw heen stromen, waardoor jouw vibratie steeds hoger en hoger wordt, wat je helpt te ondersteunen in jouw persoonlijke transformatie.

Stap in  jouw eigen transformatie proces

Elk van de stappen is een prachtig IET® proces op zich met zeer kachtige healingen, inwijdingen, herstructureringen van het DNA waardoor diepe inzichten, helderheid en verlichting ontstaan. Aan de hand van boodschappen Aartsengel Ariel kom je in een hogere frequentie, waar vandaan je in je eigen individuele proces gaat.

Jouw ware potentieel ontdekken

Je kunt jezelf vergelijken met een zaadje dat geplant is in vruchtbare aarde, dat water heeft gekregen en veel zonlicht. Wat ontspruit is, was al aan het wachten in het zaadje. In jou zijn prachtige gaven van creativiteit en zingeving en doel gecodeerd en aan het wachten om tot leven te komen. Tijdens dit programma worden Engelenenergie en Heilige Geometrie gebruikt om deze gaven, die een slapen potentieel in jou zijn, te ontwaken tot prachtige gaven van service en creativiteit, die niet alleen voordeel opleveren voor jou, maar ook goed zijn voor de wereld als deel van wat Aartsengel Ariel noemt het Goddelijke Plan.

 

 

Diepe healing en verlichting

M.b.v. meditaties, schrijfopdrachten, vortexen, blessing bowl processen, vreugdesteen (kristal), Healing Wonderen Claimen, Heilige Geometrie, De Piramide van Tetrahedron en handmudra’s (die je na dit programma inzet voor automatische heractivering van elk proces) ga je stap voor stap dieper jouw eigen transformatieproces in. Ieder proces geeft diepe healing, geeft verlichting en inzicht en brengt je dichter bij jezelf.

 

 

Verdieping van je spirituele pad 

Het totale programma bestaat uit 14 stappen van Transformatie,  waarvan dit de eerste 7 zijn die in een 2-daagse te volgen zijn.  Alle transformatiestappen tezamen zijn een prachtige en verdere verdieping van jouw spirituele pad. En geheel tegenovergesteld aan het motto ‘geen pijn beleefd, geen winst behaald’ (no pain, no gain), is het motto van dit bijzondere programma  ‘Geen plezier beleefd – geen schat gevonden’.

 

Liefde zijn is pure vreugde ervaren

Liefde Zijn en Liefde Leven is pure vreugde ervaren. Je krijgt een prachtige, vreugde- en liefdevolle duw in de rug door deze transformatiestappen te volgen. Wees dus voorbereid op vreugdevolle energetische groei en persoonlijke transformatie.

De stappen/processen die je gaat doorlopen

1. Hartlink met de engelen van het energieveld 

2. Heractiveren van de 12-strengen DNA 

3. Karme Zuiverings Proces met de energie van de engelen 

4. Vergevingsproces

5. Bekrachtigd Hart Proces en je Ware Essentiële Actie Proces

6. Vooruitgang op je Toekomstig Leven Proces

7. Vrijheid van mede afhankelijkheid Proces

Data

Data volgen

Kosten

 € 399,= voor beide dagen, inclusief uitgebreide lunch en versnaperingen. 

 

Indien je een factuur wenst te ontvangen, dan worden vermelde bedragen verhoogd met 21% btw.

2 daagse IET  ®  7 Hogere Stappen naar Transformatie

 

Nadat je de eerste 7 stappen hebt doorlopen, leer je in het programma 7 Hogere Stappen naar Transformatie technieken om verder door te groeien op jouw pad van transformatie. 

Verdere verdieping van jouw transformatie proces. 

Zie het leven als een rivier. De stroom van de rivier is de Wil van Bron en de stroom neemt ons mee naar waar onze Ziel wil gaan. Als gevolg van onze angsten en onze sterke Zelf Wil, kunnen we blijven vasthouden aan de kant van de rivier, om te proberen te blijven waar we zijn. Des te meer we vasthouden aan de kant van de rivier, des te meer zal de stroming van de rivier tegen de kant van de rivier aan slaan.

Jouw unieke zielsweg volgen

Al jouw gaven, passies en talenten zijn gecodeerd in jouw wezen, wat onthuld wil worden. Uiteindelijk, als je in overgave gaat en los laat, zal de stroming van de rivier je meenemen, en zullen al jouw prachtige gaven, passises en talenten gaan samensmelten. En, terwijl ze samensmelten, zet je stappen op jouw zielsweg en zul je merken dat je zult genieten van het wonderlijke resultaat! Zo ga je leven naar jouw hartsweten en volg je jouw unieke zielspad.

Verhoog je frequentie

Ook in dit programma werken we met de boodschappen Aartsengel Ariel waarmee je ineen hogere frequentie komt. M.b.v. meditaties, schrijfopdrachten, vortexen, blessing bowl processen, vreugdesteen (kristal), de Kristallen Stad, Kristallen Sleutel, Ascentie Hartster Proces, en handmudra’s (die je na dit programma inzet voor automatische heractivering van elk proces) ga je stap voor stap dieper jouw eigen transformatieproces in.

Ontdek wie je werkelijk bent

Ieder proces geeft diepe healing, geeft verlichting en inzicht en brengt je dichter bij jezelf. Wie ben je werkelijk? Wat is jouw mooie, complete zijn? Wat is het wat jij de wereld te bieden hebt? Deze stappen geven je een ‘weten’ vanuit je hart waaruit je zult gaat handelen.

De stappen/processen die je gaat doorlopen

8.   World Angel Grid Healing

9.   Proces van Pure Vreugde

10. Proces van Compassie 

11. Proces van Thuiskomen - Eenheid

12. Eenheid in Actie Proces - de Kristallen Sleutel 

13. IET ® Ascentie Hartster Proces 

14. Liefde zijn en Liefde Leven Proces 

In dit pfd-bestand lees je de inhoud van elk proces. 

 

 

Data

vrijdag 15 maart

vrijdag 29 maart

Kosten

 € 399,= voor beide dagen, inclusief uitgebreide lunch en versnaperingen. 

 

Indien je een factuur wenst te ontvangen, dan worden vermelde bedragen verhoogd met 21% btw.

Vragen

Mocht je nav deze informatie en de informatie in beide flyers toch nog een prangende vraag hebben of met me willen overleggen, aarzel dan niet om me te contacten. Dat kan via Info@healingcompany.nl of via 06-55-784780. 

Begeleiding

De training wordt gegeven door Mirjam van Gaalen via haar bedrijf Healing Company.

  • Álle informatie, trainingsdata, veelgestelde vragen en antwoorden betreffende IET Healing en alle trainingen vind je op de pagina van www.healingcompany.nl

  • Wil je graag aan dit prachtige programma meedoen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier hieronder.

  • Eerst nog even telefonisch contact? Dat kan via 06-55-784780

 JUST YOU - PLEK VOOR JEZELF 

Contact
bottom of page